Workshops op maat

Workshops
Workshops op maat

Wat zijn workshops op maat?

Workshops zijn een effectieve manier om mensen tot nieuwe inzichten te laten komen, draagvlak te creëren of om tot beslissingen te komen.

Workshops zijn bijeenkomsten waarbij mensen actief deelnemen en gezamenlijk werken aan een vooraf gedefinieerd doel. Ondanks de ruimte voor sportiviteit bij workshops op maat van SA Trainingen is er zeker ook sprake van een gestructureerd geheel. De workshops op maat worden altijd geleid door een of twee ervaren workshopleiders. De duur kan variëren van een uur tot een hele dag.  

Workshops op maat zijn voor veel verschillende doelen goed in te zetten. De exacte invulling wordt altijd in overleg bepaald.

 

Waarom workshops op maat?

Mensen leren het beste door te doen. Juist het feit dat mensen in een workshop actief meedoen in plaats van passief te luisteren verhoogt het effect.

Workshops zijn bij uitstek de plek om andere deelnemers beter en/ of op een andere manier te leren kennen. 

Workshops bieden de gelegenheid om in sportieve en uitdagende werkvormen anders naar zaken te kijken en daarmee om te gaan. Dit, samen met de positieve energie die in een groep ontstaat, leidt tot een hoge ‘fun-factor’ bij de deelnemers. Goede workshops zijn vooral heel leuk om aan deel te nemen!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden en kosten.


Teambuilding

Teambuilding boksworkshop
Teambuilding

Kijk hier voor meer informatie over teambuilding.

Boksen

Boksworkshop
Boksen

Kijk hier voor meer informatie over boksen als workshop.

Workshops

Workshops op maat
Workshops

Kijk hier voor meer informatie over onze workshops.


Stevig staan voor uw klant!

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

SA Trainingen

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

T: (0492) 261870

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL147496809B01