Kickboksen

Kickboksen SA Trainingen
Kickboksen

Wat is kickboksen?

Kickboksen is meer dan zomaar een vechtsport. Kickboksen is een zeer tactisch en strategisch spel, waarbij cardio- en krachttraining een grote rol speelt.

Kickboksen is goed voor het hele lichaam.

Door te kickboksen wordt je sterker en verbeter je je algemene gezondheid, maar ook je mentale weerbaarheid en zelfvertrouwen. Je traint je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Bovendien zal regelmatig kickboksen ook je stressniveau verlagen.


Is kickboksen iets voor u?

Doordat je hele lichaam in actie komt, door de vele boks- en traptechnieken, wordt tijdens een intensieve training veel van je gevraagd. Je traint je hart- en bloedvaten. Daarnaast verstevigt kickboksen het lichaam en stimuleert het de geest en helpt het om een sterke en positieve, mentale houding te ontwikkelen. Dus wil je op een leuke en uitdagende manier lichaam en geest versterken, dan is kickboksen zeker iets voor u.

Een workshop boksen

SA Trainingen kiest bewust voor het Engelse boksen, waarbij deelnemers elkaar alleen op de handschoenen slaan, zodat er geen blessures ontstaan. De workshop boksen is voor iedereen toegankelijk, de intensiteit bepaalt ieder voor zich zelf.

We komen met plezier op uw locatie werken, maar we kunnen ook in overleg een locatie naar wens regelen.


Stevig staan voor uw klant!

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

SA Trainingen

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

T: (0492) 261870

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL147496809B01