Boksworkshop

Boksworkshop
Boksworkshop

Voor iedereen

We hebben bewust gekozen voor het Engelse boksen, waarbij deelnemers elkaar alleen op de handschoenen slaan, zodat er geen kans bestaat op blessures. De boksworkshop is voor iedereen toegankelijk, de intensiteit bepaalt ieder voor zich.

 We komen met plezier op locatie werken, of we regelen in overleg een locatie naar wens.

Boksen

Boksen staat ook wel bekend als “the noble art”. En terecht!

Met boksen werk je aan reactievermogen, snelheid, anticipatie, focus, reactie- en uithoudingsvermogen. Dat zijn allemaal (psycho-)fysieke kwaliteiten die iedereen ook in een druk en dynamisch bestaan nodig hebben. Vandaar dat SA Trainingen de boksworkshop organiseert.

Boksworkshop

In een boksworkshop gaan we nog verder! We staan stil bij belangrijke elementen zoals grenzen aangeven en feedback geven. Houding en uitstraling, kwetsbaar of weerbaar. Kies je voor de aanval of juist de verdediging?

Boksworkshop
Boksworkshop

Een boksworkshop?

Een slecht lopende samenwerking binnen teams of het uitvallen van medewerkers door stress en burnout kosten bedrijven handenvol geld. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit te bestrijden. Een boksworkshop is hiervoor ideaal. Vraag hier vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Boksen voor managers

Uit onze ervaring blijkt dat management en leiding geven veel overeenkomsten heeft met boksen. We hebben al veel enthousiaste MT- en directieleden laten ervaren hoe dat werkt. Voor meer informatie kijkt u hier.

Een boksworkshop als teambuilding

Een enigszins verrassende manier van teambuilding is een boksworkshop. Kijk voor de mogelijkheden hier, of neem vrijblijvend contact met ons op. Bijna alles is mogelijk.


Bedrijven die al een boksworkshop hebben gevolgd bij SA Trainingen :


Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53