Veelgestelde vragen

Faq's (frequently asked questions)

SAT krijgt veel vragen over trainingen, workshops en diensten. Een kleine verzameling inclusief antwoord van de meest gestelde vragen vindt u hier.


Kunnen jullie ook voor "vul zelf in" een agressietraining verzorgen?

 

Wij maken het liefst iedere training of workshop op maat voor de specifieke doelgroep. Daarom hebben we nog nooit een doelgroep gehad welke niet geschikt was voor bijvoorbeeld een agressie training. 

Werkt een agressietraining echt?

 

De kennis die wij overdragen en de technieken die wij aanleren zijn niet alleen wetenschappelijk bewezen effectief, wij hebben ook ruime praktische ervaring waaruit blijkt dat het werkt. Uiteraard moet wel iedere deelnemer er, gesteund door de organisatie waarvoor zij werkt, mee aan de slag om er een succes van te maken.

Kunnen jullie ook een workshop in omgaan met agressie verzorgen?

 

Onze workshops kunnen op maat gemaakt worden, in overleg met de opdrachtgever, voor iedere doelgroep. Omgaan met agressie is ook voor een workshop, of als teambuilding een heel geschikt onderwerp.

Kunnen jullie ook na de trainingen toetsen of de organisatie beter is geworden op gebied van dienstverlening en veiligheid?

 

Wij kunnen u begeleiden van begin tot eind. Inventariseren waar de risico's liggen en helpen bij het opstellen van een agressieprotocol. Opleiden en trainen van mensen en vervolgens evalueren. Bijscholen en het adviseren voor in de praktische uitvoering. Toetsen door inzet van bijvoorbeeld "mystery guests/ callers". 


Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53