Personal kickbokstraining

Personal training
Personal kickbokstraining

Kickboksen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar als je dit leest zul je ook van mening zijn dat het eigenlijk voor de hand ligt. Kickboksen als personal training!

Je wilt iets leuks gaan doen en het is leuk als je er ook nog wat van leert. Personal kickbokstraining is hiervoor perfect.

Buiten het leren van de kickbokstechnieken leggen we telkens verbanden van het kickboksen naar je persoonlijke kracht in het dagelijks leven.

Dus zoek je een leuke, uitdagende bezigheid? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. De invulling en het waar en wanneer? Daar komen we samen wel uit. Bijna alles is mogelijk!


Kickbokstraining

Kickbokstraining heeft de laatste jaren erg veel aan populariteit gewonnen. En terecht! Met kickboksen werk je aan reactievermogen, snelheid, anticipatie, focus, reactie- en uithoudingsvermogen. Dat zijn allemaal (psycho-)fysieke kwaliteiten die iedereen ook in een druk en dynamisch bestaan nodig hebben. Personal kickbokstraining is dus echt iets voor iedereen.

Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

 

SA Trainingen

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

T: (0492) 261870

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL147496809B01