Personal bokstraining

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar als je dit leest zul je ook van mening zijn dat het eigenlijk voor de hand ligt. Boksen als personal training!

Je wilt iets leuks gaan doen en het is leuk als je er ook nog wat van leert. Personal bokstraining is hiervoor perfect.

Buiten het leren van de bokstechnieken leggen we telkens verbanden van het boksen naar je persoonlijke kracht in het dagelijks leven. Strategie, persoonlijke weerbaarheid en communicatie zijn bij uitstek de onderwerpen die hierbij op een sportieve manier aan de orde komen.

Dus zoek je een leuke bezigheid? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. De invulling en het waar en wanneer? Daar komen we samen wel uit. Bijna alles is mogelijk!

Boksen

Boksen staat ook wel bekend als “the noble art”. En terecht!

Met boksen werk je aan reactievermogen, snelheid, anticipatie, focus, reactie- en uithoudingsvermogen. Dat zijn allemaal (psycho-)fysieke kwaliteiten die iedereen ook in een druk en dynamisch bestaan nodig hebben.

Personal training
Personal bokstraining

Bokstraining

Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

 

SA Trainingen

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

T: (0492) 261870

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL147496809B01