Omgaan met agressie

Op een effectieve manier leren omgaan met agressie draagt bewezen bij aan uw zelfvertrouwen, weerbaarheid én professionaliteit.

 

SAT biedt een training in omgaan met agressie altijd op maat aan, in goed overleg met u als opdrachtgever. Wij hebben ruime ervaring in de (semi-)publieke en zorgsector. Iedere agressietraining kan, al dan niet in-company worden uitgevoerd.

Omgaan met agressie
Omgaan met agressie

Waarom leren omgaan met agressie?

Er wordt van u verwacht dat u daadkrachtig kunt omgaan met agressie, in het belang van uzelf, collega's en uw organisatie. Bovendien verplicht de Arbowetgeving werkgevers om hun medewerkers een veilige werkomgeving te bieden. Bescherming tegen mogelijke agressie van klanten of collega's is daar een belangrijk onderdeel van. Dit kan onder andere door voldoende training aan te bieden. Bijvoorbeeld in de vorm van een training omgaan met agressie, of agressietraining.

Inhoud van training omgaan met agressie

De trainingen en cursussen omgaan met agressie worden altijd in overleg met de opdrachtgever afgestemd op de betreffende doelgroep. Belangrijke onderwerpen die aan de orde komen zijn;

  • Preventie door goede communicatie
  • Herkennen van agressie
  • De-escalerende gesprek-technieken
  • Professionele weerbaarheid
  • Confrontatieregels toepassen
  • Zelfverdediging

 

Omgaan met agressie
Omgaan met agressie


Tijd en kosten

Bij voorkeur bieden wij de training in omgaan met agressie op maat aan. Van een dagdeel tot meerdere dagen, al dan niet in-company en met of zonder acteur(s) is bepalend. Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek.

Herhaling training omgaan met agressie

Blijf op de hoogte en geoefend in het omgaan met agressie. Door herhaling worden vaardigheden bekrachtigd en verbeterd.

Omgaan met agressie
Communicatie

Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53