Agressietrainingen

Agressietrainingen
Agressietrainingen

Agressietrainingen

Het is bewezen dat goede agressietrainingen bijdragen aan het zelfvertrouwen, weerbaarheid én professionaliteit. Door bijvoorbeeld op tijd agressie te kunnen herkennen en deze om te buigen, zult u met meer vertrouwen lastige gesprekken in durven gaan.

SA Trainingen biedt agressietrainingen altijd op maat aan, in goed overleg met de opdrachtgever. Wij hebben ruime ervaring in de (semi-)publieke en zorgsector. Agressietrainingen kunnen, al dan niet in-company en met of zonder trainingsacteur(s) worden uitgevoerd.


Agressie

Agressie en agressief zijn erg brede begrippen. Veel verschillende definities worden gehanteerd om agressie te omschrijven. Agressie kan in veel gevallen positief worden gebruikt, denk aan het agressief nastreven van bepaalde doelen. Of bijvoorbeeld in de sport. Maar meestal wordt agressie als iets negatiefs ervaren. Als agressie bij een mens wordt opgeroepen heeft dat ook vrijwel altijd een negatieve oorzaak. Agressie kan onderverdeeld worden in verschillende soorten en uitingsvormen... lees hier meer

Geweld

Geweld is net als agressie een veelomvattend begrip. Toch proberen we geweld iets meer in te kaderen dan agressie. Door politie en justitie wordt geweld veelal als volgt gedefinieerd:

 

Geweld is een verbale, fysieke en/of seksuele handeling gericht tegen mens of dier en tegen de wil van het slachtoffer, waardoor lichamelijk en/of psychisch letsel kan ontstaan dan wel de integriteit van een persoon kan worden geschonden.’

Agressietrainingen

Weten u en/ of uw medewerkers hoe in een conflictsituatie het beste te reageren? Er wordt van u verwacht dat u daadkrachtig en assertief optreedt in het belang van uzelf en uw organisatie. Bovendien verplicht de Arbowetgeving werkgevers om hun medewerkers te beschermen tegen agressie. Dit kan onder andere door voldoende training aan te bieden.

"We zijn er trots op dat de agressietrainingen van SA Trainingen gemiddeld een 8,5 of hoger scoren."


Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53