Over ons

SAT is opgericht door Steven Arnold. Hij is eigenaar, adviseur en docent bij SAT. Steven is ervaringsdeskundige en bovendien opgeleid tot Register Docent Gevaarsbeheersing, docent RTGB, mediator, crisis communicatie en vertrouwenspersoon.

 

SAT staat voor een professionele aanpak van (conflict-) communicatie. Zowel verbale als fysieke aspecten van communicatie en het verhogen van de mentale weerbaarheid staat hierbij centraal.

 

SAT heeft naast vaste medewerkers, een grote poule aan ervaren registerdocenten gevaarsbeheersing en trainingsacteurs tot haar beschikking.

SA Trainingen
Steven Arnold

Waarom kiest u voor SAT?

Elk programma maken wij voor onze klant op maat, op basis van de situatie en wensen van de betreffende doelgroep.

SAT laat mensen op hún manier succesvol zijn. Hiervoor hebben we een scala aan mogelijkheden, zoals onze zeer positief beoordeelde workshops en trainingen.

CRKBO

SAT voldoet volledig aan de kwaliteitseisen voor de CRKBO-registratie. Dit betekent dat we volgens de Europese BTW-richtlijn een erkende instelling zijn. Daarom mogen wij het 0% BTW-tarief hanteren voor onze trainingen en cursussen zoals agressietraining en overvaltraining.

 

SRDG

SAT is aangesloten bij Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG)

SRDG beschermt en bevordert de vakkundigheid van aangesloten docenten en adviseurs. 


Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53