Over ons

SA Trainingen is opgericht door Steven Arnold. Hij is eigenaar en hoofddocent bij SA Trainingen. Steven is ervaringsdeskundige en bovendien opgeleid tot Register Docent Gevaarsbeheersing, mediator en crisis communicator.

SA Trainingen staat voor een professionele aanpak van communicatie, zowel verbale als fysieke aspecten van communicatie en het verhogen van de mentale weerbaarheid.

Inmiddels heeft SA Trainingen twee vaste medewerkers en een grote poule aan ervaren registerdocenten gevaarsbeheersing en trainingsacteurs.

SA Trainingen
Steven Arnold

Waarom kiest u voor SA Trainingen?

Elk programma maken wij voor u op maat. Op basis van de situatie en wensen van iedere doelgroep binnen uw organisatie.

SA Trainingen laat mensen op hún manier succesvol zijn. Hiervoor hebben we een scala aan mogelijkheden, zoals onze zeer positief beoordeelde workshops en trainingen.

 

CRKBO

We voldoen volledig aan de kwaliteitseisen voor de CRKBO-registratie. Dit betekent dat we volgens de Europese BTW-richtlijn een erkende instelling zijn. Daarom mogen wij het 0% BTW-tarief hanteren voor onze trainingen en cursussen.

 

SRDG

SA Trainingen is aangesloten bij Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing (SRDG)

SRDG beschermt en bevordert de vakkundigheid van aangesloten docenten en adviseurs. 


Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

 

SA Trainingen

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

T: (0492) 261870

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL147496809B01