Docent gevaarsbeheersing

Docent gevaarsbeheersing
Docent gevaarsbeheersing

"Mensen weerbaarder maken is voor Steven een passie geworden. Hij heeft er ontzettend veel plezier in en hoopt veel kennis te mogen doorgeven aan iedereen die op een plezierige manier zijn of haar zelfvertrouwen wil vergroten."

Steven Arnold

Steven is Register Docent Gevaarsbeheersing en eigenaar bij SAT. Hij heeft hiervoor een groot aantal gerichte opleidingen en trainingen gevolgd.

 

Naast jarenlang als bouwkundig beheerder/ opzichter voor woningcorporaties en gemeentes te hebben gewerkt heeft Steven zich toegelegd op het geven van advies, cursussen en trainingen op het gebied van omgaan met agressie en geweld. Steven richt zich hierbij op de ontwikkeling en groei van het zelfvertrouwen van mensen. Zijn specialisaties liggen op het terrein van communicatie en het verhogen van de persoonlijke en professionele weerbaarheid, maar ook de fysieke zelfverdediging.

 

Alle docenten, trainers en trainingsacteurs die door SAT worden ingezet zijn geregistreerd in het register docent gevaarsbeheersing.

 


SRDG

Stichting RDG heeft als doel de kwaliteit van de docenten gevaarsbeheersing te waarborgen. De stichting beschermt en bevordert de vakkundigheid op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en weerbaarheid. Ze verzorgt hiervoor onder andere de opleiding Docent Gevaarsbeheersing

Gevaarbeheersing

Gevaarsbeheersing
SRDG

Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53