· 

Messen op zak

Messen in schoolkluisjes en tieners die elkaar neersteken. De zorgen over jongeren die met messen over straat gaan nemen terecht toe. Volgens opvoedkundigen zijn ouders naïef omdat ze denken dat hun kind dat nooit zou doen.

 

Deskundigen geven aan dat het niet meer alleen aan de orde van de dag is in de grote steden. Het speelt in alle dorpen en steden van het land. Oorzaken en oplossingen worden door de vele experts aangedragen, dat is goed. Het belangrijkste wat ons betreft is kennis verschaffen aan ouders en jongeren. Vooral over de gevaren en onzin van het dragen van wapens.  

 

Wat kun je als ouder doen? Dat begint met het besef dat ook jouw kind misschien wel met een mes rondloopt. Maak het gewoon bespreekbaar door bijvoorbeeld te zeggen dat je veel over over jongeren en messen op straat hoort. Vraag eens;  "Ken jij ook mensen die dat doen?” Het antwoord zal je misschien verbazen. Leg vooral uit dat het niet stoer is en zeker niet bijdraagt aan hun eigen veiligheid.

Stevig staan voor uw klant!

 

Dit is ons motto en niet voor niks. U staat voor uzelf, uw organisatie en uw product. Door ook letterlijk stevig voor uw klant te staan, verbetert u de kwaliteit die u kunt bieden in alle opzichten.

 

 

 

SAT

Advies Trainingen Diensten

 

Zonnedauw 5

5731 TX, Mierlo

 

M: (06) 14669673

E: info@satrainingen.nl

 

Kvk: 52448576

Iban: NL75RABO0325228841

BTW nummer: NL001736119B53